Поліцейські викрили жителя Млинівщини на крадіжках

02.02.2019 10:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

До шести років може загрожувати 20-річному жителю Млинівського району за вчинені крадіжки з проникненням у приміщення. Слідчі місцевого відділення повідомили йому про підозру та встановлюють причетність до інших аналогічних злочинів.

Повідомлення про викрадене майно із території приватної фірми у Млинові до поліції надходило двічі. 17 січня зловмисник викрав відеореєстратор із кабелем живлення, а вже 28 січня —  брухт чорних металів. Сума завданих збитків становить майже півтори тисячі гривень.

У результаті проведених слідчих та розшукових дій у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, поліцейські вийшли на слід зловмисника, у якого вилучили викрадене майно.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews