У Рівному юна композиторка презентуватиме свою першу нотну збірку

04.02.2019 11:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Юліана Попович − наймолодший ді-джей України DJ Crystal Girl, учасниця  фестивалю талантів і краси «Перлина Рівного», конкурсу читців-декламаторів  та юних поетів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській», численних фотоконкурсів та благодійних акцій: «Різдвяне диво», «З вірою в майбутнє», «Щастя твоєї дитини» та багатьох інших. 

null

У середу, 6 лютого о 13.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація нотної збірки «Мій чарівний світ» Юліани Попович. Творче видання вийшло  2018 року у видавництві «Волинські обереги», відповідно до Програми книговидання місцевих авторів та популяризації української книги в місті Рівному.

Юна композиторка навчається в дитячій музичній школі №1 ім. М. Лисенка. Засвоївши перші знання та навички гри на фортепіано, вона почала писати музику. Юліана вже спробувала себе у декількох жанрах. До першої збірки юної композиторки увійшло 12 авторських творів: 7 інструментальних, 3 вокальні та 2 хорові, які розраховані на учнів музичних шкіл, студій. Твори різноманітні та яскраві за образами і можуть слугувати для удосконалення вокальних здібностей підростаючого покоління. Вірші для своїх пісень вона пише сама. Чудово доповнюють книгу малюнки Іванки Задорожної та художника Олексія Огня.

На захід запрошені прихильники творчості авторки, читачі бібліотеки та всі бажаючі. 

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді. 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews