У Рівному горів колишній ресторан «ISTANBUL» (Фото, відео)

04.02.2019 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В ніч з неділі на понеділок, 4 лютого, о 00:55 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в неексплуатуючій будівлі колишнього ресторану «ISTANBUL» (дерев’яна споруда, розміром 30х25м) у місті Рівне на вулиці Степана Бандери.

До місця виклику негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. 

Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці встановили, що вогнем повністю охоплене дерев’яне приміщення будівлі. Зважаючи на розміри та складність пожежі, а також серйозну загрозу перекидання вогню на поруч розташовану будівлю Рівненської обласної станції переливання крові та сусідні житлові будинки, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів.

На гасіння пожежі з різних сторін рятувальники подали вісім водяних стволів. Дуже ускладнювало роботу працівників ДСНС сильне задимлення, тому працювати довелося в апаратах захисту органів дихання та зору. Також через надто високу температуру бійцям ДСНС на початковому етапі гасіння важко було наблизитися до будівлі. Воду доводилося подавати приблизно за сім метрів від палаючої будівлі. Також рятувальникам вдалося запобігти вибуху у приміщенні, винісши з будівлі два вуглекислотних балони.

Пожежу вдалося локалізувати о 02:15, а повністю ліквідувати о 03:50. Загиблих та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем знищено частину будівлі на площі 350 м.кв.

На гасіння пожежі було залучено 8 одиниць спецтехніки ДСНС та 40 чоловік особового складу рятувальників. На місці пожежі також працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області. 
Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews