Заступник міністра юстиції України Іванна Смачило завітала до Рівного

04.02.2019 16:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Першочергово відбулася прес-конференція для представників місцевих засобів масової інформації передбачена програмою перебування за темою «Протидія домашньому насильству і булінгу». Разом з начальником Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксаною Сальчук, керівником Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Василем Овдіюком, представниками Патрульної поліції Рівненської області та наймолодшою діджейкою України Юліанною Попович говорили про проблему насильства у суспільстві, інформує сайт обласної юстиції.

За словами заступника міністра юстиції Іванни Смачило зараз, на жаль, немає реальної статистики тих, хто потерпає від домашнього насильства. Це різні категорії громадян. Найгірше, що свідками цієї проблеми є діти. Тому вкрай важливо залучати усіх, хто своєю авторитетною думкою може вплинути на дітей. Чим більше ми їм будемо розповідати, тим більше дітей буде знати, як швидко діяти і як владнати проблему.

Під час прес-конференції юна діджейка показала відомий у світі відеоролик про цькування, запропонувала свої власні варіанти вирішення проблеми булінгу та презентувала для затупника міністра свій перший альбом електронної музики.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews