Семирічна Настуня з Гощанщини потребує допомоги

04.02.2019 20:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Другокласниці Анастасії Романюк з села Тучин, що у Гощанському районі, навесні має виповнитися 8 років. Мама Анастасії вчителька математики у школі, тато водій у аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення. У Настусі є старший братик, також школяр. Нещодавно у цю звичайну родину прийшла біда: страшна хвороба.

null
Фото Настуні надане родиною

«Все розпочалося із звичайного ГРВІ. Це було у грудні, тоді Настя перехворіла і ніби все було нормально, а вже в січні у неї раптово піднялася температура до 39,2. Вона ні на що не скаржилася, їй нічого не боліло. Ми пішли до лікаря і перші аналізи були не дуже поганими», – розповідає тато дівчинки Юрій Романюк.

Настя приймала противірусне, температура спала до субфебрильної. Проте на дев'ятий  день аналізи показали, що ситуація критична…

«Нас направили спочатку в Рівне, потім у Київ де нам підтвердили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз», – каже тато дівчинки.

null

Нині дитина перебуває в Рівненській обласній лікарні, попереду у Настусі довге та дороговартісне лікування. Родина фінансово неспроможна осилити всі медичні витрати, тому змушена просити допомоги у небайдужих людей.

Картка ПриватБанку батька 4149 4991 2044 0621 Романюк Юрій Петрович.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews