У зимовій першості міста Рівне з футболу визначилися два лідери

05.02.2019 12:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У суботу-неділю, 2 та 3 лютого, відбулися матчі 5 і 6 туру в Зимовій першості міста Рівне “Меморіал Володимира Шморгуна”. За їх результатами вже можна більш-менш чітко визначити, котрі з команд поборються за перші місця у своїх групах, а які залишаться у нижній частині турнірок.

null
 Фото - прес-служба ФК "Малинськ"

5 тур - 2 лютого, субота

“Рівес” – “Агат” 4:1 “Сатурн” – “Продторгобладнання” 2:1 “Волинь” U-19 – ДЮСШ “Верес” U-17 0:1 “Коливань”- ФК “Межирічі” +:- ФК “Садове-2” – ФК “Гоща-Агат” 3:1

6 тур - 3 лютого, неділя

“Понеділок” – “Горинь” 2:1 ДЮСШ “Верес” U-17 – ФК “Гоща-Агат” 4:1 “Волинь” U-19 – “Рівес” 1:3 “Агат” – ФК “Садове-2” 1:6 “Калина” – “Коливань” 1:0

null

Серйозні корективи у грі всіх учасників, а відтак і результати внесла погода. Снігове покриття запасного поля стадіону “Авангард” перетворилося в снігову кашу, перемішану з водою. І якщо в суботу учасники Меморіалу ще намагалися більше боротися з суперником, то в неділю гравці усіх команд боролися, в основному, з полем.

Головним матчем вік-енду стало протистояння двох представників Чемпіонату області. В підсумку, бугринська “Калина” мінімально переграла клеванську “Коливань” та одноосібно очолила турнірну таблицю групи А. В той же час, як для представника Рівненського району ця поразка стала першою втратою очок у нинішньому турнірі.

null
 Фото - прес-служба ФК "Малинськ"

У повторенні минулорічного фіналу “Понеділок” знову виявився сильнішим за кустинську “Горинь”. Відтак, чинний переможець Зимової першості покращив свої шанси на боротьбу за перші місця в групі. Конкуренцію цим командам ще може скласти “Сатурн” із Дядьковичів. Натомість решта команд – “Продтогобладнання”, ДЮСШ “Верес” U16 та ФК “Межирічі” – розподілять між собою місця у підвалі турнірки.

null
 Фото - прес-служба ФК "Малинськ"

Групу Б після шести турів очолив ФК “Садове-2”, яке двічі на протязі вік-енду переграв земляків – ФК “Гоща-Агат” та “Агат” (Симонів). А конкуренцію садівчанам тепер можуть скласти лише “Граніт” із Клесова та юнаки луцької “Волині”. Два “Агати” та “Рівес”, швидше всього, розподілять між собою три нижні рядки турнірної таблиці своєї групи. 

Джерело: прес-служба ФК "Малинськ"

 

Більше фото та відео до новини - http://www.fcmalynsk.club/?p=827


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews