Наливайченко: «Маю програму розвитку для кожного регіону України»

05.02.2019 15:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини України

Рух «Справедливість» розробив для кожної області України цільові програми розвитку та модернізації. Про це заявив лідер Руху, кандидат у президенти Валентин Наливайченко під час зустрічі з виборцями у Сумах.

Він зазначив, що програми розроблені з урахуванням особливостей кожного регіону. Що стосується Сумщини, то тут основна увага – на відбудову транспортної інфраструктури, відновлення промисловості, розвиток сільського господарства. Та найголовніше – це створення нових робочих місць.

«Ми маємо запустити роботу оборонного комплексу нашої держави, відновити виробництво на українських заводах, і тут в Сумах і по всій області, і так по всій державі», — зазначив Валентин Наливайченко.

null
Фото з сайту Руху "Справедливість"

 

null
Фото з сайту Руху "Справедливість"

Презентуючи свою передвиборну програму, він наголосив на необхідності подолання корупції та повного очищення усієї вертикалі влади.

«Перше – очистити і оновити владу, друге – не давати викрадати з економіки, з бюджету України гроші, які так потрібні для пенсій, зарплат, субсидій і соціальної допомоги кожному українцю», — сказав кандидат у президенти.

Оновлення влади Наливайченко бачить через проведення прозорих конкурсів на державні посади. Він також наголосив, що Україна повинна перестати розкидатися своїм головним багатством – людьми.

«Бездіяльність цієї влади у цьому питанні вражає. Українці, особливо молодь, масово виїжджають на заробітки, а хто залишається – приречені на виживання. Ми маємо це зупинити», — сказав політик.

«Ми маємо відновити мир, повернути країну на шлях розвитку – і ось саме з цим я йду в президенти. І саме з цими переконаннями звертаюсь до кожного громадянина України – я знаю, що треба зробити, я можу це зробити і я зроблю так, як говорю», — запевнив Валентин Наливайченко.

На зустріч з кандидатом прийшло майже півтисячі сумчан. Лідер Руху «Справедливість» подякував усім за теплу зустріч і щире спілкування. 

null
Фото з сайту Руху "Справедливість"

Завтра, 6 лютого, кандидат у президенти України Валентин Наливайченко зустрічатиметься з виборцями на Рівненщині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews