Сьогодні на Рівненщині був Валентин Наливайченко (R)

Його програма чітка й конкретна. За кожним пунктом покроковий план дій, випрацюваний фахівцями й експертами з команди

06.02.2019 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 Сам Валентин Наливайченко, лідер Руху «Справедливість» упевнений в собі й налаштований рішуче. Зустріч з представниками рівненських мас-медіа розпочав із представлення своїх помічників та сказав:

«Ми йдемо на вибори з потужною командою, у якій люди чесні, не заплямовані корупцією…»

 Візит на Рівненщину кандидат в президенти України Валентин Наливайченко розпочав зі Здолбунова, де, як розповів журналістам, поспілкувався із людьми праці – залізничниками. Після зустрічей у Рівному Валентин Наливайченко поїхав до ще одного райцентру на Рівненщині – до Млинова, де зустрічався з лікарями. 

Під час зустрічі з журналістами у Рівному політик спершу презентував свою передвиборчу програму. Треба відзначити, що дуже конкретно, без пустопорожніх фраз, а лаконічно й чітко висловився по кожному пункту своєї програми: як бачить відновлення миру й життя в нашій країні, виведення зі стагнації економіки, говорив і про соціальний захист українців, безпеку, армію і навіть екологію.

null
 Фото авторське

Йшлося і про повернення полонених, зниклих безвісти, допомогу сім’ям, які постраждали на Сході, відновлення миру та територіальної цілісності України, зростання економіки, зарплат і пенсій, інтеграцію до НАТО і ЄС. На чільному місці у Валентина Наливайченка зміцнення обороноздатності країни. Спільно зі своєю командою і також з добровольцями та волонтерами політик вже підготував проект Закону про Добровольчу українську армію. 

Лідер "Справедливості" переконаний, що таке явище, як корупція подолати можна, хоч на це потрібен час. Політик запевнив, що першим кроком у боротьбі стане саме розділення бізнесу і влади, наголосив на необхідності очищення усієї вертикалі влади. Валентин Наливайченко запевнив, що те, що переживає Україна нині, має раз і назавжди скінчитися: ніколи президент більше не буде бізнесменом, закон про імпічмент неодмінно буде прийнятий, а кошти з офшорів будуть негайно повернуті, бо це ганебне й нахабне обкрадення свого народу.

Пообіцяв Валентин Наливайченко і скасування суддівської і депутатської недоторканості, не залишив осторонь тему масової міграції з України фахівців. Створення комфортних умов проживання та роботи, організація конкурсного відбору на всі посади – все буде робитися задля того, аби молодь мала перспективу та не виїжджала за кордон. Повернення мігрантів та створення умов для припинення міграції політик вбачає одним із пріоритетних завдань.

null
 Фото авторське

Кандидат у Президенти зазначив, що нині загрозу для президентських виборів становить підкуп виборців, саме тому "Справедливість" організувала всеукраїнський рух для проведення вільних і чесних виборів та закликає усіх об'єднуватись, йти на дільниці працювати й контролювати, не чекаючи за це оплати, адже на кону наше майбутнє життя. Треба все зробити, щоб не допустити фальсифікації голосів виборців і чесне обрання глави держави. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews