Будьте обережні: молода симпатична шахрайка промишляє на Дубенщині

07.02.2019 23:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Зазвичай люди уявляють злочинців неприємними й злими. Проте вони нерідко бувають милими, ввічливими і так переконливо розповідають про свої проблеми, що люди навіть не здогадуються, що перед ними шахрай чи шахрайка. 

Така жінка, за описом здолбунівчан молода, симпатична, ввічлива, на вигляд років 25-ти ходила по квартирах і розповідала, що її немовляті терміново потрібні ліки, висока температура, а у неї нема грошей, чоловік же затримується на роботі. Як тільки-но він приїде, вона за годину-другу обов'язково  гроші поверне, бо ж живе неподалік. Люди співчували, вірили й позичали, хто скільки може. Хто 200, хто 300 чи 400 грн. Жінка гроші брала, дякувала і щезала з кінцями. Через якийсь час люди приходили до усвідомлення, що їх ошукали. Шахрайка за вказаною адресою не мешкала.

Пошуками молодої привабливої шахрайки, яка представлялась людям якщо не юристкою, то економістом, вже зайнялася обласна поліція. Відомо, що шахрайка ошукала в такий спосіб не одне співчутливе й довірливе подружжя у Здолбунові й вочевидь відчуваючи, що земля під ногами вже "горить", вона передислокувалась на Дубенщину. Нині її розшукує поліція. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews