До весни дороги на рівненському Поліссі обіцяють поліпшити

10.02.2019 15:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Поліські дороги намагаються до весни відремонтувати. Так нині залатують ями у Сарненському та Дубровицькому районах, пише Північ-інфо.

Працівники Дубровицького райавтодору цими днями працювали на дорозі «Старокостянтинів-Рівне-Городище» біля села Бережниця. Дорогу заливають гарячим асфальтобетоном за державний кошт. Цього тижня подібні ремонтні роботи доріг було проведено біля сіл Ясинець, Соломіївка, Кураш, повідомляє РДА.

null
 Фото Північ-інфо

А ще комунальники ремонтують найбільш зруйновану дорогу в напрямку Сарн «Яринівка-Тихе-Мирне-Данчиміст». Розпочали дорожні роботи  ще наприкінці минулого року. Обласні адміністрація і рада пообіцяють виділити на цю найбільш зруйновану дорогу додаткове фінансування.

Дорожники планують спорудити тут два вагових майданчики і на це також потрібні додаткові кошти. Один з них планують звести на «Київ-Ковель-Ягодин», дорогою від Сарн і в напрямку кар’єрів, а другий – біля Острога, на «Городище-Рівне-Старокостянтинів».

null
 Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews