В Колоденці, що поблизу Рівного добудували школу

10.02.2019 16:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Роботи з добудови внутрішніх санвузлів та роздягалень у Колоденській ЗОШ І-ІІІ ступенів тривали півтора року. А цього тижня нові вбиральні до послуг учнів, яких у школі 430, а також  працівників закладу.

«Окрім вбиралень окремих для хлопчиків і дівчат та персоналу, що розміщені на двох поверхах в новому корпусі, було збудовано ще й кімнату гігієни для жінок, і вбиральню для діток з особливим освітніми потребами. Також облаштували роздягальні для спортивної зали, в яких теж наявні туалети та душові кабінки», - розповів голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

null
 Фото з відкритих джерел

 

null
 Фото з відкритих джерел

Готовність об’єкту до здачі також інспектували директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук, заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін, начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації Олександр Набочук, Корнинський сільський голова Роман Горбатюк-Василейко та директор навчального закладу Тетяна Стецик.

«Приємно те, що внутрішні вбиральні збудовано майже в усіх школах Рівненського району. На черзі – навчальний заклад у селі Рогачів, де вже ведуться роботи», - прокоментував заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін.

null
 Фото з відкритих джерел

До слова, в новозбудованому приміщенні Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що займає площу 400 квадратних метрів, окрім внутрішніх вбиралень та роздягалень, також облаштовують актовий зал. Ще утеплено фасад нового приміщення.

Добудова «Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів» виконувалася спільно за кошти державного, обласного, районного та сільського бюджетів.

null
 Фото з відкритих джерел

 

null
 Фото з відкритих джерел

 

null
 Фото з відкритих джерел

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews