«Розминка від чемпіона» відбулась у Мирогощанській ОТГ (Фото)

12.02.2019 08:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вже вкотре працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області організували для школярів зустріч з успішним спортсменом в рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». Цього разу гості завітали до Листвинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Тутешні учні познайомилися з успішною спортсменкою області, майстром спорту України з софтболу, чемпіонкою України, володаркою Кубка України, гравцем команди «Західний вогонь» Діаною Вашай. Знайомство зі школярами спортсменка розпочала із розповіді про свої індивідуальні досягнення та здобутки її колективу. Зокрема, діти дізналися, що Діану визнавали кращою спортсменкою Рівненської області з софтболу 2018 року.

Чемпіонка цікаво розказувала про правила гри з цього виду спорту та його схожість з бейсболом. Також відповідала на всі запитання, які прозвучали від школярів та педагогів. А ще вона привезла з собою частину нагород різного ґатунку, що здобула на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. 

Закінчивши теоретичну частину, дітлахи зробили розминку з титулованою спортсменкою, після чого, кожен учасник спробував відбивати софтбольний м’яч битою та ловити його спеціальною рукавичкою.Таке дійство дуже всім сподобалося. Учні отримали максимум позитивних емоцій від такої зустрічі.

За матеріалами Спорт для всіх Рівненщини

Також софтболістка вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». А всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews