У Рівному під двері приватного будинку кинули гранату

12.02.2019 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вночі 12 лютого близько 2:20 47-річна жителька обласного центру повідомила, що перед вхідними дверима її будинку хтось кинув вибуховий предмет. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник зайшов на територію приватного будинку через незамкнену хвіртку та кинув під вхідні двері невідомий вибуховий пристрій. 

 Унаслідок вибуху пошкоджено фасад, віконне скло вхідних дверей, частково плитку на сходах, навіс та вікно над дверима. У будинку перебувало подружжя та 15-річний син. Ніхто із них, на щастя, не постраждав.

null
Фото з сайту Національної поліції

За результатами огляду працівники вибухотехнічного відділу ГУНП попередньо встановили, що вибухнула граната РГД 5. Її уламки вилучили та відправили на експертизу.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

 

null
 Фото з сайту Національної поліції


Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області. https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews