Міжнародний день дарування книг у Рівненській книгозбірні

14.02.2019 16:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Науковці, краєзнавці, журналісти, письменники – Богдан Столярчук, Андрій Жив’юк, Микола Федоришин, Чеслав Хитрий, Спиридон Кравчук, Микола Пшеничний, Анна Волошина – не лише активні користувачі відділу краєзнавчих документів та бібліографії, але й щедрі дарувальники книг, інформує сайт бібліотеки.

Саме вони приєдналися до акції «Подаруй бібліотеці книгу», приурочену Міжнародному дню дарування книг (International Book Giving Day), який започатковано у 2012 році американкою Еммі Бродмур. А ідею свята підказав їй її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги.

Приємний дарунок отримала бібліотека і від Любові Миколаївни Дем’янчук – нашої багатолітньої читачки, людини активної життєвої позиції, невтомного популяризатора творчого доробку свого чоловіка, журналіста, краєзнавця Григорія Дем’янчука (1936–2001). Це книги із приватної бібліотеки «Репресоване краєзнавство» та «Крем’янеччина: історичне та літературне краєзнавство».

Долучились до акції і працівники відділу, які подарували бібліотеці десяток книг.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews