Зеленський рівнянам: Це просто концерт, агітацію не веду й не проводитиму

15.02.2019 15:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Учорашній концерт «Кварталу 95» в Рівному став справжньою несподіванкою. Ясна річ – приємною. Загалом, коміки таки збиралися відвідати наше місто, однак виступ був запланований на пізніший день. Однак до всеукраїнського туру через брудну політичну гру опонентів Зеленського, що балотується в президенти, гастрольний графік довелося підкорегувати. Адже заплановані на 14 лютого концерти у Вінниці було зірвано. В останній момент Міноборони, яке є власником зали, відмовилося надавати її в оренду. «Кварталівці» переконані – через цинічний наказ від Адміністрації президента. Цинічний, бо актори з військовими «на ти»: часто бувають на передовій і взагалі – допомагають українській армії ще з 2014 року.

Як би там не було, інцидент не зіпсував артистам настрою, тож перед авдиторією рівнян вони постали в чудовому гуморі. ПК «Текстильник» привітав їх бурхливими оплесками. Як і слова Зеленського про те, що агітації сьогодні та й узагалі від нього ніхто не дочекається. На його думку, старі політики вже достатньо наагітувалися за останні 28 років, геть не розуміючи, що найдієвіша агітація – це не обіцянки й лозунги, а конкретні справи, хороші, зрозуміла річ.

Нагадаємо, у січні поточного року актор очолив рейтинги президентських перегонів, випередивши своїх переслідувачів Юлію Тимошенко й Петра Порошенка. Феномен того, що «професійні» політики почали програвати акторові, політологи якраз і пояснюють відсутністю агітації з боку останнього. Зеленський намагається зблизитися з українцями через розуміння їхніх найболючіших проблем та спільну роботу. Так кандидат у президенти набирає власну команду в інтернеті й пише передвиборну програму разом зі співгромадянами в соціальних мережах. До її обговорення наразі долучилося вже півмільйона українців.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Попри відсутність агітації під час концерту, політичного гумору цього вечора було вдосталь. Від «кварталівців» дісталося і Тимошенко, і Порошенкові, і Ляшкові. Висміяли вони й Іво Бобула, що теж збирався йти в президенти, й вимову Парубія. А коли почали грати чинних політиків у вигляді єнотів – глядач узагалі сповзав із крісел на підлогу.

Відпрацювавши концерт «на всі сто», Зеленський знайшов час і для спілкування з пресою. Та щонайперше цікавилася його рішенням стати політиком й ставленням до своїх лідерських позицій у рейтингах президентських перегонів.

Політика – це новий крок у моєму житті. Круто, що я лідер. Амбіційно. Але я ставлюся до цього спокійно. Водночас вдячний кожному зараз небайдужому до мене українцю. Сподіваюся, вони залишаться такими ж і до кінця березня.

null
Фото з мережі Інтернет

Крім того, Зеленський повідомив, що в разі обрання президентом буде не готовий працювати зі старими політиками.

Працювати з динозаврами політичної системи навряд вийде. Я хотів би мати справу з людьми нового політичного життя. Ми будемо намагатися це зробити.

Питали в Зеленського й те, як він бачить можливий шлях повернення Донбасу та Криму. На це лідер «Кварталу 95» й кандидат у президенти заявив:

Ми всі показуємо, що агресора ніхто не боїться – у нас незалежна країна. Ми всі хочемо миру, але не будь-якою ціною. Ніхто наші землі віддавати не буде. Перемога – тільки на нашому боці. Але повертати Крим та Донбас можемо лише дипломатичним способом: думаю, це довгий переговорний шлях.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews