Автолюбителям на замітку: на Рівненщині запрацював електронний кабінет водія

19.02.2019 11:14   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська
Дізнатися інформацію про посвідчення, авто, перевірити та оплатити штраф, записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС відтепер можна через Електронний кабінет водія.

«Там можна дізнатися інформацію про транспортний засіб, про своє посвідчення водія, про міжнародне посвідчення водія, якщо воно є, про макет індивідуального номерного знаку, подивитися чи є вже такий в Україні, чи він вільний, заплатити штраф, подивитися, які є штрафи чи обтяження на транспортний засіб. Є також певний ряд платних послуг», - розповів заступник начальника РСЦ МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський.

Раніше такі послуги надавалися безпосередньо у сервісному центрі.

В Електронний кабінет водія можна зайти за цифровим підписом, BankID або MobileID.

Під час купівлі транспортного засобу його можна перевірити за VIN-кодом. В електронному кабінеті можна дізнатися про останню операцію з автомобілем, дату та місце його останньої реєстрації, рік випуску та загальні технічні характеристики.

За матеріалами https://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv