На Млинівщині затримати крадія допомогла службова вівчарка

19.02.2019 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

 Повідомлення про крадіжку із магазину в селі Малі Дорогостаї до поліції надійшло 18 лютого. Працівники Млинівського відділення поліції оперативно викрили зловмисника, який нині спілкується зі слідчим, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, у складі якої працювала і службова вівчарка Джері.

Як з’ясували поліцейські, невідома особа, пошкодивши два навісних замки на дверях, уночі викрала спиртні напої, продукти харчування та товари повсякденного вжитку орієнтовно на шість тисяч гривень.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили причетну до злочину особу. Службова собака привела до сусіднього села Брищі, де під мостом зловмисник заховав частину краденого. Решту товарів правоохоронці вже виявили у будинку 34-річного місцевого жителя, який для вчинення крадіжки скористався велосипедом.

Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні майнові злочини.

У рамках досудового розслідування за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України вирішується питання про повідомлення 34-річному жителю села Брищі про підозру та встановлюється сума завданого збитку. Поліцейські перевіряють його також на причетність до інших кримінальних правопорушень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews