Рівнян запрошують поговорити про вакцинацію

21.02.2019 09:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Управління охорони здоров"я м. Рівного спільно з ГО "Батьки за вакцинацію", головним педіатром Рівного та лікарями-інфекціоністами міста розкажуть, чим страшна інфекційна захворюваність та як від неї можна захистити свою малечу, що таке імунопрофілактика.

Також присутніх ознайомлять з календарем профілактичних щеплень, розкажуть, які вакцини закуповує держава та від яких хвороб вони захищають, чи безкоштовні вакцини в м. Рвному, що є протипоказами для проведення вакцинації та які можливі реакції на щеплення, про стан інфекційної захворюваності в місті та скільки рівнян зробили профілактичні щеплення, аби запобігти інфекційній захворюваності.

Також присутні зможуть задати найбільш хвилюючі запитання та почути на них відповіді. 

Усіх бажаючих чекають 27.02.2019 року о 17:00 год. в приміщенні КНП "Центру ПМСД "Центральний" РМР (поліклініка № 2) на ІІ-поверсі в актовій залі (вул. Драгоманова, 7, м. Рівне).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews