Рабінович: Тиск влади на мене і на канал «112 Україна» – яскрава ознака фашизму

21.02.2019 22:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Влада хоче закрити програму «Хто кому Рабінович» народного депутата, голови партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадима Рабіновича через критику фашизму.

Про це політик заявив в ефірі каналу «112 Україна», коментуючи позапланову перевірку, яку призначив Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України через висловлювання парламентаря на адресу українського публіциста Дмитра Донцова.

 

«Влада починає сходити з розуму, чіпляючись за слова, і це ніяким іншим словом, окрім як марення, не назвеш. Ця влада намагається закрити телеканали з виступаючими на них людьми за те, що вони говорять правду. В даному випадку влада хоче заподіяти шкоду телеканалу і закрити мою авторську програму «Хто кому Рабінович», яка виходить на «112 Україна», – заявив парламентарій.

За його словами, Нацрада має претензії до заяв з приводу українського публіциста Донцова.

«У Нацраді причепилися до моїх слів про Донцова і тому, що цьому «видатному діячеві» хочуть встановити меморіальну дошку прямо на Хрещатику. Люди нічого не знають про цю людину, тому я зобов’язаний трохи про нього розповісти: за часів Другої світової війни Донцов сидів в Берліні і консультував Гітлера. Крім того, саме Донцов є основоположником так званого «інтегрального націоналізму», – підкреслив народний депутат.

Політик упевнений, що в демократичній країні будь-яка людина може висловлювати свою думку.

«Згідно із законом я можу говорити все, що захочу. Що стосується перевірок … ну, нехай ще 20 перевірок призначать. Я ж, у свою чергу, подам в суд на Нацраду в найближчі дні за неправомірні дії. Сьогодні Україна на порозі виборів. І влада, яка знаходиться в революційному екстазі, всіма правдами і неправдами намагається закрити рота всім тим, хто несе людям правду. Влада намагається нав’язати всім нам єдине «лебедине озеро», – зазначив Вадим Рабінович.

Глава «Опозиційної платформи – За життя» також пояснив, яку мету насправді переслідує Нацрада, призначаючи такі перевірки.

«Їх мета – залякати і змусити канал подавати інформацію так, як це хоче Банкова. Це що стосується телеканалу «112 Україна». Що стосується мене … Ви знаєте, що на вашому каналі йде моя програма «Хто кому Рабінович» – вона є однією з найбільш рейтингових в Україні.

Програма політична, вона розповідає правду про те, що сьогодні відбувається в Україні, у владі. Я прекрасно знаю реакцію цих людей на інформацію, яка звучить в прямому ефірі – вони хочуть бачити себе лише геніями, а тут не виходить!» – обурився політик.

 

У зв’язку з цим він звернувся до українців із закликом дивитися тільки чесні телеканали і не вірити владі.

«Дорогі друзі, давайте будемо пильними, і дамо правильну відповідь на всю цю вакханалію, яку творить влада. По-перше, давайте більше дивитися розумні канали, в тому числі «112 Україна», а, по-друге, не вірити владі взагалі!

Якщо таке творять сьогодні – це означає одне: настає фашизм, і рішення Нацради – яскрава ознака фашизму, тому що в даному випадку фашисти захищають фашистів. Я ж обіцяю, незважаючи ні на що, продовжувати нести правду людям. Нам рот ніхто не заткне!»- резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews