Дипломатичний форум в Острозькій академії

22.02.2019 18:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Національному університеті «Острозька академія» 23 лютого відбудеться унікальний Дипломатичний форум. Уперше на платформі закладу вищої освіти одночасно зустрінуться представники дипломатичного корпусу та співробітники іноземних дипломатичних і консульських установ, що представляють понад 20 країн світу, інформує сайт закладу.

Співорганізаторами Дипломатичного форуму є Національний університет «Острозька академія» та Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв в Україні.

«Дипломатичний форум, що буде відбуватись у нашому університеті, важливий з багатьох точок зору. Передусім сподіваємося, що його результати дадуть вагомий поштовх для подальшого розвитку міжнародного співробітництва України, міжкультурної комунікації між багатьма державами, а також фасилітують розвиток української культурної дипломатії. Дипломати ознайомляться з найстарішим і, водночас, одним із найсучасніших за навчальними технологіями університетом України, унікальними пам’ятками міста Острога, яке свого часу відіграло непересічну роль у ренесансі української нації. З іншого боку, це непересічний захід у плані професійної підготовки майбутніх дипломатів, адже в університеті функціонує факультет міжнародних відносин. Студенти зможуть поставити питання представникам дипломатичного корпусу, його дуаєну, практикам-дипломатам. Такі заходи, що ознайомлюють дипломатів із багатоманітною Україною, протягом кількох років влаштовує Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв під керівництвом генерального директора Павла Кривоноса, але в такому форматі, в стінах українського університету, це відбувається вперше», — коментує доктор історичних наук, професор, декан факультету міжнародних відносин Алла Атаманенко.

Початок Дипломатичного форуму в Острозькій академії — о 14.00 (актова зала університету).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews