На Рівненщині змагаються вчителі предмету «Захист Вітчизни»

За право представляти область на всеукраїнському конкурсі

23.02.2019 23:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

22 лютого в одній із шкіл Рівного завершився обласний етап конкурсу серед вчителів предмету «Захист Вітчизни», який тривав декілька днів поспіль.

У фіналі змагаються кращі представники чотирьох сільських шкіл Острозького,  Дубенського, Рокитнівського та Зарічненського районів.

Суддівську колегію складають кращі вчителі цього предмету за підсумками минулих років, а очолюють її представники Збройних Сил України.

null
Фото надане Інформагенством Міноборони

Як зазначив начальник відділу цивільно-військового співробітництва  оперативного командування «Захід» полковник Олександр Ковальчук, основною вимогою до конкурсантів є грунтовне знання свого предмету, психологічна підготовка, педагогічні прийоми та вміння тримати аудиторію.

– Кожен із вчителів служив у Збройних Силах України та має чималий педагогічний досвід. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб кращий вчитель області гідно представив наш край на рівні держави й цього разу.

null
Фото надане Інформагенством Міноборони

Змагання у номінації на кращого вчителя країни з предмету «Захист Вітчизни» проводять раз на три роки. Вперше така номінація була започаткована у 2016 році. Тоді на обласному рівні перше місце посів вчитель 15-ї школи м. Рівне Сергій Гапанчак. Він же став другим на всеукраїнському конкурсі «Вчитель року із предмету Захист Вітчизни».

null
Фото надане Інформагенством Міноборони


 

null
Фото надане Інформагенством Міноборони

 

null
Фото надане Інформагенством Міноборони

Подано відділенням спеціальних кореспондентів Інформагенства Міноборони (м. Рівне)

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews