У Володимирці вкрали огорожу біля районного архіву

26.02.2019 06:13   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Вікторія Синиця

На Рівненщині у Володимирці посеред дня біля районного архіву вкрали металеву огорожу. Це помітив сторож і прогнав злодіїв.

Сталося це кілька днів тому. Двоє юнаків намагалися зламати залізну огорожу. Про інцидент повідомив сторож території Володимирецького БАМу, де працює районний архів. Одну секцію виламати хлопцям все ж вдалося. Чоловік помітив, як хлопці тягнули її до лісу:

«Їх було двоє. Один у джинсовій куртці, інший у вишневій, обуті в резинові чоботи. Намагався їх наздогнати, але марно. Одну секцію встигли затягнути до лісу, іншу – недоламали. Я вернувся по велосипед, аби секцію витягнути. Вона тяжка, ледь витягнув. А наглі ж які! Мало того, що не побоялися ламати і красти чуже вдень, то ще й один з них вернувся, хотів свою лопату забрати. Ага! Кажу, ходи-ходи, віддам зараз, то він навтьоки», – розповідає Петро Дацький.

Місцеві припускають, що хлопці живуть десь неподалік, а саму огорожу хотіли, певно, здати на металолом.

За матеріалами http://piwnich.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info