Поліцейські встановили, хто познущався над могилами у Зарічненському районі

26.02.2019 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У неділю, 24 лютого, жителі села Храпин виявили, що хтось понівечив дві могили на кладовищі. Поліцейські встановили особу зловмисника та готують матеріали для повідомлення йому про підозру.

Близько 11-ї години дня до поліції звернулася місцева жителька і розповіла, що на кладовищі пошкоджено два надгробки могил її родичів. Зловмисник повиймав гранітні стовпчики та зірвав надгробні плити, які покинув за кілька метрів.

У результаті розшуку поліцейським вдалося встановити, що до злочину може бути причетний 47-річний житель села Кутин. Він зізнався, що в той день, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив такі дії. Однак, чому, пояснити не зміг.

Вирішується питання про пред'яву підозри у вчиненні злочину, передбаченого статтею 297 Кримінального кодексу України. Крім того, слідчий ініціюватиме проведення психолого-психіатричної експертизи для визначення стану осудності чоловіка, адже він поводить себе неадекватно.

Якщо осудність буде підтверджена, житель Кутина може опинитися за ґратами на строк до трьох років.

За матеріалами прес-служби ГУ НП Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews