До Рівного повертається легендарний фестиваль електронної музики

26.02.2019 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Рівному відродився започаткований у 2008 році фестиваль електронної музики «Атмосфера». Захід відбудеться у новому форматі увосьме на День молоді на Майдані Незалежності у Рівному.

Фестиваль "Атмосфера" проводиться завдячуючи перемозі у Громадському бюджеті м. Рівне. На ньому виступатимуть кращі українські діджеї і молоді рівненські виконавці електронної музики.

Якщо ти молодий диск-жокей і також хочеш виступити на "Атмосфері", заповнюй анкету до 10 березня.

ЗАЯВКУ МОЖНА ЗАВАНТАЖИТИ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe06AMqQv4dqWe_iPRnHmz8ZXCA9TJWI8Zqit_SUAmFhAgcpg/viewform

Впродовж березня-квітня відбуватимуться відбіркові тури. Приходь на відбори і демонструй свій талант всьому Рівному (про місце проведення відбіркових турів організатори повідомлять учасників додатково).

Завдання фестивалю - покращення якості дозвілля молоді, надання можливості молодіжним колективам й окремим виконавцям реалізувати свій творчий потенціал та заявити про себе не тільки як про виконавця, а й як про автора електронних музичних творів.

Довідково. Рівненський міський фестиваль "Атмосфера" є відкритим та спрямованим на розвиток й популяризацію електронної музики. Захід проводиться з метою розвитку молодіжної творчості DJ руху; електронної музики та формування всебічного розвитку молоді. Попередні роки захід відбувався на різних локаціях, серед яких: с-н "Мототрек" та Рівненський Аеропорт. Кожного року захід збирав декілька тисяч людей як з Рівного так і з області.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews