Двоє рівнян були затримані за підозрою у крадіжці майна кандидата у президенти

28.02.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вирішується питання про пред'яву 21-річному рівнянину підозри у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення. Також поліцейські встановили та затримали його спільника, який заніс крадене до ломбарду.

25 лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рівного, що вночі невідомий скоїв крадіжку з офісного приміщення однієї з політичних партій.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник проник до приміщення шляхом пошкодження вхідних металопластикових дверей та викрав комп’ютерну техніку.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники Рівненського відділу поліції встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний житель села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі.

У ході огляду помешкання оперативники виявили на горищі частину викраденої техніки. За словами зловмисника, іншу частину він встиг віддати товаришу, а той - здав її до ломбарду.

З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, утім тоді відбувся умовним терміном.

Крім того, сьогодні, 27 лютого, рівненські оперативники затримали спільника, 23-річного рівнянина, який здав викрадене майно до ломбарду. У нього поліцейські виявили та вилучили відповідні чеки.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють обох чоловіків на причетність до вчинення інших подібних злочинів.

За матеріалами прес-служби ГУ НП Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews