Рівнян запрошують до обговорення плану перспективного розвитку

28.02.2019 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Сьогодні, 28 лютого, на заході підведуть підсумки першого етапу підготовки та обговорення проекту плану перспективного розвитку області на 2019-2021 роки. Окрім того, презентують буклети та карти, що були створені на основі опрацьованих пропозицій.

Також анонсують засідання Ради регіонального розвитку Рівненської області, на якій відбудеться презентація плану перспективного розвитку.

Прес-брифінг відбудеться в приміщенні облдержадміністрації (м.Рівне, майдан Просвіти, 1, ауд.202).

Початок о 15 годині.

Нагадаємо, Указом Президента України «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади» від 6 грудня 2018 року обласним державним адміністраціям доручено розробити плани перспективного розвитку відповідних областей на 2019 - 2021 роки.

На обласному, районному рівнях та безпосередньо у громадах проведено засідання Рад регіонального розвитку, на яких було проаналізовано результати реформ децентралізації та визначено пріоритети на найближчі три роки.

Розроблено проекти планів розвитку відповідних територій на 2019 – 2021 роки, які знаходяться в процесі громадського обговорення.

На основі пропозицій структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконкомів рад міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад та з урахуванням інноваційного потенціалу і конкурентних переваг регіону, результатів реформ у сферах освіти, охорони здоров'я, децентралізації сформовано проект плану перспективного розвитку області на 2019 – 2021 роки

З метою ознайомлення мешканців громад з планом перспективного розвитку Рівненської області Радою регіонального розвитку при Президентові України було надруковано дорожню карту та буклет із ілюстраціями окремих інфраструктурних проектів територіальних громад, а також – анкети зворотного зв’язку.

За матеріалами ОДА Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews