Як працюватимуть мобільні соціальні офіси в березні на Рівненщині?

01.03.2019 06:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

В березні мобільні соціальні офіси працюватимуть у всіх районах Рівненщини.

6 березня спеціалісти надаватимуть консультацію в Злазненській сільраді Костопільського району, а вже 7 березня – у Дядьковицькій ОТГ, що на Рівненщині.

Наступного тижня мобільні соціальні офіси працюватимуть у Степангородській та Хиноцькій сільрадах Володимирецького району. Після чого у Глибокодолинській сільраді, що на Демидівщині, в Соснівській сільраді Дубенського району, в Локницькій ОТГ Зарічненського району та в Річецькій сільраді, що на Кореччині.

Далі мобільні соціальні офіси працюватимуть у сільрадах Гощанського, Здолбунівського, Млинівського, Острозького та Радивилівського районів.

А наприкінці місця за консультацією до спеціалістів зможуть звернутись мешканці Бистрицької сільради Березнівського району, Княгинської сільради Демидівського району, Колківської сільради Дубенського району та Борівської сільради Рокитнівського району.

Після чого вони працюватимуть для жителів Річецької та Паничівської сільради Корецького району, Смизької та Варковицької сільради Дубенського району і Деражненської ОТГ, що на Костопільщині.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті буде працюватиме мобільний соціальний офіс, можна прочитати за посиланням: http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/60104.htmhttp://.

За матеріалами прес-служби ОДА Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews