На Рівненщині рятувальники провели для школярів пізнавальну екскурсію пожежною частиною

01.03.2019 11:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вчора, 28 лютого, до 11-ї державної пожежно-рятувальної частини селища міського типу Володимирець завітали учні 2-4-их класів Володимирецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

Зустріч розпочалася традиційно зі знайомства. Рятувальники розповіли учням про мужню та героїчну професію вогнеборців, в яких умовах доводиться працювати бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій, рятуючи людські життя, а також наголосили на необхідності дотримання елементарних правил безпечної поведінки в різного роду надзвичайних ситуаціях, адже безпека власного життя – понад усе.

null

В ході екскурсії рятувальники продемонстрували школярам пожежну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, після чого розповіли про їх технічні можливості. У ході екскурсії рятувальники в доступній та зрозумілій формі відповіли на безліч запитань, що цікавили дітей.

null

Екскурсія видалася дуже цікавою, залишивши у школярів безліч позитивних емоцій та вражень, а головне - чимало корисних знань.

Наостанок діти подякували рятувальникам за пізнавальну та цікаву екскурсію та пообіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки, яким їх навчили працівники Служби порятунку 101.

За матеріалами прес-служби ГУ НП Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews