Острозька академія зі старим-новим ректором

01.03.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Інформаційно-рекламний відділ Національного університету «Острозька академія» повідомляє, що 28 лютого згідно із встановленим порядком відбулися вибори кандидатури на заміщення вакантної посади ректора Національного університету «Острозька академія».

У виборах взяли участь 245 делегатів-представників від професорсько-викладацького складу, студентства, адміністративно-господарської частини та адміністративно-обслуговуючого персоналу, тобто 89,4 % від загальної кількості виборців. За результатами таємного голосування за кандидата на посаду ректора Національного університету «Острозька академія» Ігоря Демидовича Пасічника проголосувало 86,5 % (212 із 245) виборців.

Після засідання лічильної комісії було оголошено результати голосування. Трудовий колектив Національного університету «Острозька академія» обрав Ігоря Пасічника ректором закладу вищої освіти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews