У Рівненській бібліотеці відбудеться презентація книги ідеолога і керівника УНА–УНСО

01.03.2019 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

 У суботу, 2 березня, о 14.00 відбудеться презентація книги «Наш політичний світогляд» Олеся Бабія, перевиданої побратимами в пам’ять про нього, інформує  сайт книгозбірні.

Олесь Бабій - автор концептуальної праці «Наш політичний світогляд» та ряду статей з яскраво вираженою патріотичною позицією, які відіграли суттєву роль у формуванні ідеології УНА-УНСО. Надав поштовх новій філософії українського націоналізму, окреслив основні принципи діяльності організації, обґрунтував стратегію і тактику боротьби. Актуальність його праць, можливо, буде належно оцінена тільки тепер.

Довідка: В дев’яностих роках Олесь Бабій очолював Харківську обласну організацію Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО) та був  куратором Організації на північно-східних теренах України. За його керівництва в Харкові місцева організація УНА-УНСО досягла найбільшої потуги та популярності.

Брав участь у виборах до Верховної Ради у 1996 році від УНА. Повернувся у Рівне у 2003 році і далі займався розбудовою організації. У лютому 2007 року був вбитий за невідомих обставин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews