Третій тренувальний збір ФБК «Верес» відбудеться в Івано-Франківську

03.03.2019 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Третій тренувальний збір ФБК «Верес» знову проведе підготовку до старту весняного сезону в Івано-Франківську.

Нагадаємо, саме там команда Олега Шандрука тиждень тому стала тріумфатором розіграшу «Кубка міського голови». Розпочнеться третій тренувальний збір 5-го березня.

На третьому зборі рівняни зроблять акцент на тактичній і техніко-тактичній роботі. А також - планують провести три контрольні матчі. Усі три - на полі зі штучним покриттям «Хет-трик Арена».

Про результати другого тренувального збору, а також завдання на третій розповів головний тренер команди Олег Шандрук:

«Висновки, які ми зробили за підсумком другого тренувального збору - очікувані. Команда пройшла запланований етап підготовки, повністю виконала запланований об'єм роботи. Так, ми ще не на сто відсотків готові. Але той проміжний рівень готовності, який команда демонструє зараз - влаштовує тренерський штаб. Ще є над чим працювати, є позиції, які хотілося б посилити. Тому продовжуватимемо вести селекційну роботу. 

На третьому зборі у нашому розпорядженні знову буде повноцінне поле зі штучним покриттям. Ми виконали якісну роботу на другому зборі. Тепер зробимо акцент і на тактичних заняттях. Будемо чергувати тактичні тренування з техніко-тактичними. 

Також плануємо зіграти три спаринги. Суперниками стануть чернівецька «Буковина» та тернопільська «Нива». Для третього спаринг-матчу суперника все-ще шукаємо».

 За матеріалами http://vse.rv.ua.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews