У Рівному яскрава подiя – нова виставка “Тектильнi барви”

03.03.2019 17:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

4 березня о 12:00 у виставковій залі Міського Будинку культури відбудеться відкриття виставки творчих робiт Оксани Галайчук та Алевтини Кляповської, повідомляється на сторінці закладу у Фуйсбук.

 Рiвненскі мисткині є членами Нацiональноi спiлки художникiв України, ТО “КОЛОАРТ”, учасницi мiських, регiональних, всеукраїнських мiжнародних виставок.
В експозиції представленi текстильнi творчi доробки останнiх трьох рокiв. Оригінальне виконання, композицiйно-пластичний пошук, об’єднання рiзних матерiалiв i технiк, фактур, кольорiв. Вони поєднують традиційне з експериментальним та відкрвають душі у своїх гобеленах, батиках, панно. Художницi активно займаються творчою та дослiдницькою дiяльнiстю в сферi декоративно-прикладного мистецтва художнього та народного текстилю. А ще вони запевняють, що “Життя – це мистецтво знаходити у всьому красу i радiсть. А натхнення – це те, що лине з душi”.
Експозицію можна буде переглянути до 11 березня.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews