У Дядьковицькій ОТГ незабаром запрацює ЦНАП

03.03.2019 18:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Дядьковицька об’єднана територіальна громада серед 5 переможців з 13 громад Рівненщини, які обрані Комісією з відбору Програми «U-LEAD з Європою» для отримання допомоги на створення Центру надання адміністративних послуг, інформує сайт районної адміністрації.

«Сьогодні відкрилося ще одне «вікно можливостей» для жителів Дядьковицької ОТГ. Адже, якість надання адміністративних послуг – один із головних пріоритетів розвитку об’єднаної територіальної громад», – наголошує голова Дядьковицької об’єднаної територіальної громади Людмила Вітковець.

Розміщення центру надання адмінпослуг заплановано в приміщенні колишньої Малошпаківської сільської ради. Для організації роботи ЦНАПу проектом надається організаційна, інформаційна, програмна допомога, а також відповідне технічне обладнання. Вже в цьому році мешканці громади та прилеглих сіл, матимуть змогу швидко отримати якісні адмінпослуги.

За словами голови Рівненської райдержадміністрації Володимира Пилипчука, створення Центру надання адміністративних послуг дасть поштовх для подальшого розвитку громади. Адже коли у громаді на повну запрацює ЦНАП, жителі матимуть можливість на місці оформляти потрібні документи.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews