Делегація рівненських рятувальників відвідала Польщу

04.03.2019 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Міжнародна співпраця в дії! Делегація рівненських рятувальників у період з 2 по 3 березня на запрошення польських колег брала участь у підведення підсумків роботи за 2018 рік частини Добровільної пожежної охорони міста Наленчув Люблінського воєводства Республіки Польща.

На зустрічі були присутні представники місцевої влади, керівник Державної пожежної служби міста Пулави, пожежні добровольці. В ході зустрічі делегація з України за посередництва заступника начальника обласного управління ДСНС Олександра Мохрика та заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА Віталія Демидова виступила з доповіддю щодо процесу реформування ДСНС та децентралізації влади в Україні, а також перспективи створення підрозділів добровільної пожежної охорони.

Рівненська делегація заручилася підтримкою польських добровольців-вогнеборців щодо спільних дій спрямованих на розвиток добровільного пожежного руху на Рівненщині. Також рівняни ознайомилися з структурою, організацією та функціонуванням молодіжної добровільної дружини у сусідній Польщі.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews