За опір патрульним сарненському молодику «світить» до п’яти років ув’язнення

04.03.2019 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 19-річний житель Сарненського району, який учора, третього березня, наніс тілесні ушкодження інспектору патрульної поліції, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Про те, що на вулиці Широка у Сарнах, поблизу кафе нетверезий молодик поводить себе неадекватно, до поліції близько 18 години .повідомили очевидці,

Екіпаж патрульної поліції на місці події виявив 19-річного жителя села Тріскині. Молодик поводився агресивно та не реагував на вимоги припинити правопорушення. Для надання пояснень та складання адміністративних матеріалів про дрібне хуліганство його доставили на пост патрульної поліції.

Однак, і там житель Сарненського району продовжив чинити опір та наніс кілька ударів в обличчя поліцейському.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а 19-річного порушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в нанесені тілесних ушкоджень працівникові поліції під час виконання ним службових обов’язків, за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Результат медичного освідування на стан алкогольного сп'яніння - 2.35 проміле.

За скоєне молодик може опинитися за ґратами строком до п’яти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews