У Рівному відкриють центр для учасників бойових дій

07.03.2019 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Лікувальний центр для учасників бойових дій на сході країни планують відкрити при Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука. Про це повідомив під час публічного звіту за результатами роботи центру у 2018 році керівник закладу Роман Шустик.

– Планується, що в центрі учасники АТО, та члени їх сімей, які мають проблеми зі здоров’ям, зможуть пройти повністю діагностику, – наголосив Роман Шустик. – Ми подали листи до міністерства охорони здоров’я. Ми повинні допомогти тим людям, які пройшли горнило війни. Зробити так, щоб вони відчули радість в житті.

Днями було оприлюднено меморандум про співробітництво, який підписали голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, голова Рівненської облради Олександр Данильчук, голова ради Центру надання допомоги учасникам АТО Ігор Батинчук та головний лікар Рівненського обласного клінічно лікувально – діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик. У меморандумі йдеться про те, що сторони сприятимуть вирішенню питань оздоровлення, забезпечать вчасне та доступне медичне обстеження та лікування учасників АТО та їх родин. Над документами вже працює відповідна комісія. Тож центр планують відкрити найближчим часом.

За матеріалами газети «Сім днів».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews