ФК “Малинськ” завершив турнір у Хмельницькому з бронзовими нагородами

07.03.2019 23:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Свій заключний поєдинок у Кубку міського голови Хмельницького ФК “Малинськ” мав проводити проти “Случа” з Красилова. Проте ця команда “не дотягнула” до завершення турніру, тому організатори змушені були підшукати їй заміну, якою стала ще одна юнацька команда хмельницького “Поділля”.

Саме з цими юнаками ФК “Малинськ” і завершував змагання у суботу, 2 березня. Сімнадцятирічні юнаки не змогли на рівних змагатися з більш досвідченим суперником. Матч завершився крупною перемогою команди з Малинська з рахунком 6:2. М’ячі у переможців забивали Дмитро Єременко, Роман Савицький, Василь Штандер (два) та Віталій Брикса (два).

А от вінницька “Нива” відмовилася грати свій останній поєдинок проти “Поділля” U-17, таким чином втративши шанси перегнати ФК “Малинськ”, котрий залишився третім у підсумковій таблиці.

Вирішальний поєдинок Кубку став і заключним матчем змагань. Хмельницькому “Поділлю” для здобуття трофею потрібно було обігрувати “Агробізнес”, тоді як клуб з Волочиська цілком влаштовувала нічия. В підсумку, долю фінальної зустрічі вирішив єдиний гол, проведений у ворота хмельницької команди за п’ять хвилин до фінального свистка.

Отож, “Агробізнес” став переможцем Кубку міського голови Хмельницького, друге місце посіло “Поділля”, третім став ФК “Малинськ”.

Крім того, організатори визначили кращих гравців. Так, кращим у складі «Поділля» U-19 став Дмитро Низовець, ФК «Малинськ» – Дмитро Проневич, у «Поділлі» – Олександр Воловик, в «Агробізнесі» – Олег Ничипоренко.

null

 Джерело: прес-служба ФК "Малинськ"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews