Рятувальники Гощанщини вивчали правила надання першої допомоги

08.03.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

7 березня особовим складом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено навчання алгоритму першої медичної допомоги при дорожньо-транспортних пригодах та побутовому травматизмі.

null

Особовим складом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено ознайомлення з основним пожежно-технічним обладнанням частини працівників Гощанського РС Острозького РВ ГУ НП України у Рівненській області та проведено співробітниками КУ "Гощанської центральної районної лікарні" Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області навчання алгоритму першої медичної допомоги при дорожньо-транспортних пригодах та побутовому травматизмі.

null

Роз’яснено основні правила безпеки праці при роботі з потерпілими, а також порядок взаємодії з бригадами швидкої медичної допомоги.

Такі знання є дуже важливими в професії рятувальників, оскільки під час надзвичайних подій та ситуацій бійці ДСНС першими прибувають на місце виклику, їх вміння надати першу медичну допомогу може зберегти життя людям і мінімізувати негативні наслідки для їхнього здоров’я.

За матеріалами прес-служби ДСНС України у Рівненській області.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews