Громадські організації Рівненщини запрошують до участі у конкурсі проектів

08.03.2019 10:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Громадські організації Рівненщини, у тому числі й ветеранські, запрошують до участі у конкурсі проектів.

В його рамках будуть підтримані ініціативи, що спрямовані на вирішення соціальних проблем учасників бойових дій, ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та жертв політичних репресій.

Цього року з обласного бюджету на реалізацію ініціатив виділено 600 тисяч гривень.

Граничний обсяг фінансування одного проекту складає 40 тисяч гривень. Організація має забезпечити співфінансування у розмірі не менше як 15 %.

Конкурс спрямований на підтримку:

- ініціатив, пов’язаних із захистом прав і свобод, задоволенням суспільних інтересів ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та жертв політичних репресій;

- заходів, спрямованих на покращення якості соціального обслуговування учасників бойових дій, у тому числі учасників антитерористичної операції (операції об'єднаних сил), членів сімей загиблих та полонених учасників антитерористичної операції (операції  об'єднаних сил), осіб з інвалідністю;

- національно-патріотичне виховання молоді, у тому числі відновлення та виховання історичної пам'яті.

У межах Конкурсу можуть бути підтримані такі заходи:

- відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, пов’язаних з ушануванням та увічненням пам’яті ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та політичних репресій, захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, формуванням соборності та державності, проголошенням незалежності України, а також відвідування військових поховань і військових пам’ятників;

- проведення спортивно-реабілітаційних заходів;

- тренінги, курси, навчальні семінари, засідання за «круглим столом» та інших інформаційно-просвітницьких заходів відповідно до тематики;

- проведення заходів з військово-патріотичного виховання;

- розроблення та виготовлення періодичних, довідкових, інформаційних, аналітичних та методичних видань з питань соціального захисту, реабілітації, соціалізації, адаптації, працевлаштування ветеранів та діяльності громадських об’єднань ветеранів без права їх подальшого використання з комерційною метою.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КОНКУРС

Прийом конкурсної пропозиції здійснюється департаментом соціального захисту населення Рівненської ОДА щодня (крім вихідних і святкових днів), з 9.00 до 13.00 год. та з 14.00 до 17.00 год. за адресою: вул. Словацького,1, каб. 86, м.Рівне, 33028.

Кінцевий термін подачі документів - 5 квітня 2019 року.

Електронні копії конкурсних пропозицій надсилаються на електронну адресу:planfin.rivne@gmail.com (з позначкою «обласний конкурс проектів»).

Консультації та додаткова інформація за телефоном ( 0362) 633 622.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews