Учасники Ядерної школи РАЕС взяли участь у брейн-ринзі

08.03.2019 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У рамках програми «Ядерної школи РАЕС» в інформаційному центрі «Полісся» відбувся брейн-ринг за участю учнів Вараських шкіл №1, №3, №4, №5 та гімназії, Старорафалівської ЗОШ та профтехучилища Рівненської АЕС. В інтелектуальній грі взяли участь слухачі молодіжного освітнього проекту Рівненської АЕС «Ядерна школа». Загалом за звання найкмітливіших змагалися 29 школярів, інформує сайт підприємства.

Правильність відповідей оцінювало професійне журі з  представників РАЕС.

Питання брейн-рингу стосувалися не лише шкільної програми з фізики, а й знань з історії світової та вітчизняної атомної енергетики, щодо діяльності Рівненської АЕС та Компанії в цілому. У напруженій грі переможцями стала збірна учнів ПТУ та гімназії: третьокурсники ПТУ РАЕС Андрій Алексійчук та Роман Нікітчук, другокурсник ПТУ РАЕС Роман Кухарець та десятикласниця гімназії Владислава Адамович.

 «Кожне заняття в Ядерній школі - це нові знання та досвід. Я дізналася безліч нової корисної інформації, яка зокрема допомогла мені під час брейн-рингу. Питання були надскладними, проте мені дуже пощастило з командою, адже хтось чудово розуміється на технічній фізиці, хтось в історії. Так спільними зусиллями, разом ми продемонстрували відмінний результат», - відзначила переможниця брейн-рингу.

Титул найактивнішого учасника гри здобув десятикласник ЗОШ №3 Андрій Голопапа.

«Гра була дуже напруженою, проте це навіть на краще, адже відчувалось, що ти змагаєшся із достойними суперниками. З нетерпінням очікую на наступний етап програми Ядерної школи», - підкреслив хлопець.

Переможці були нагороджені сувенірною продукцією РАЕС. Заохочувальні призи, а також солодкі подарунки отримали всі учасники.

null
 

Наступними етапами програми «Ядерної школи РАЕС» стануть зустріч із молодими спеціалістами електростанції та стажування на робочих місцях працівників Рівненської АЕС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews