Жіноча команда БК «Рівне» розгромила дев’ятиразового Чемпіона України

09.03.2019 11:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Жіноча команда Баскетбольний клуб “Рівне” здобула упевнену перемогу у черговому матчі Суперліги. У Рівному капітулював найтитулованіший клуб України, дев’ятиразовий Чемпіон країни, запорізька “Козачка-КПУ”.

З перших хвилин рівнянки відірвалися в рахунку і протягом першої половини гри тримали суперниць на відстані у 8-10 очок.
Остаточно напругу в матчі було знято в третій десятихвилинці, яку господарки виграли 28:10. Заключний ігровий відрізок команди відіграли на рівних, але в підсумку БК “Рівне” здобув більш ніж переконливу перемогу 82:56.

Найрезультативнішою в матчі стала Tatyana Havrylchyk, їй зовсім трошки не вистачило до дабл-дабл 20 очок та 9 підбирань, Виктория Шматовадодала 18 очок та 5 результативних передач, Даха Степанюк 15 очок, Vlada Kiba – 10 очок, наш капітан команди Lyuda Spiridonova хоч і принесла в клубну скарбничку лише 4 очки, але стала найкращою в грі під щитами 13 підбирань та 5 результативних передач.

Вже у неділю, 10 березня о 12:00 в ДЮСШ-4 на нашу жіночу команду очікує дуже не просте випробування. Гра з серйозним суперником, якого не перемогти без підтримки вболівальників!

«В заповненому вами залі минулого року ми їх вигравали та вирвали бронзові медалі Суперліги, тож за аншлагу і при шаленій підтримці, віримо, що наші дівчата переможуть “Чайка-ДЮСШ” і цього разу! Тож, чекаємо Вас усіх на грі!».

За матеріалами прес-служби БК «Рівне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews