Побачене в Базальтовому неприємно вразило рівнянку (Фото)

11.03.2019 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Базальтове озеро, або Янова долина – одне з наймальовничіших місць Рівненщини, яке приваблює сотні мандрівників. Проте, останнім часом відвідувачі отримуть і неприємні враження.

Про мандрівку, яка розчарувала й обурила, написала завідуюча музеєм історії НУВГП Єва Філіпович на своїй сторінці у Фейсбук.

«Побачити базальтові стовпи можна в кількох місцях світу: вулкан Етна (острів Сицилія), вулкан Везувій (материкова Італія), Гавайські острови (Тихий океан) та на Поліссі в Костопільському районі в с. Базальтове та Берестовець Рівненської обл. Кому цікаво - зможе знайти вичерпну інформацію про вихід базальту на денну поверхню Землі.

Побачене в Базальтовому в котрий раз вражає. Однак, цього разу враження були негативні. НЕ РЕКОМЕНДУЮ квапитися показати ці місця рідним, близьким, дітям та закордонним гостям. Ви просто осоромитеся і Вам також буде прикро, гірко та образливо за співвітчизників, які мальовничий куточок України перетворили на смітник.

Доволі важко було знайти відповідний ракурс для знімкування, щоб в кадр не потрапило сміття...

Довкілля настільки загиджене, що по сміттю можна орієнтуватися: що більше його біля траси, тим ближче село. І це при тому, що селянин завжди дбайливо ставився до земельки-годувальниці. Нема вже того!!! І ліси, і земля, і води повсюдно захаращені непотрібом...

Зате над усім цим височать золоті бані церков!

О, щирий і добросердний народе, хто повірить у твій патріотизм, коли ти так збиткуєшся над довкіллям??? З яким Богом в серці ти кидаєш за межами свого подвір'я мішок зі сміттям???».

 

Фото Єви Філіпович.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews