Самовільне розтягування одягу з благодійного контейнера у Рівному - злочин чи потреба? (Відео)

12.03.2019 12:13   Джерело: ritm.tv/
Опубліковано : Наталія Рівненська
Нещодавно у спільноті «Типове Рівне» користувачі опублікували відео, де із контейнера біля Покровського собору жінка із трьома дітьми дістає принесені рівнянами речі.
 
Активісти ГО «Час- Дій», які й встановили тут цей контейнер говорять, що це не вперше, проте нічого зробити із цим не можуть.

Проте, коли людина вирішує віддати на благодійність те, без чого вона, по суті, може обійтися, чи важливо їй, як воно потрапить до рук нужденних – через руки волонтерів чи напряму, через їхні власні?

Цей контейнер для збору одягу розташований поблизу Покровського собору (Соборна, 6а), ще один такий же ж контейнер розташований біля ТЦ "Чайка" (вул. Гагаріна, 16). Також на своїй сторінці у Фейсбуці ГО "Час-ДІй" інформують, що непотрібний одяг можна безпосередньо віднести до них в офіс, котрий розташований за адресою вул. Київська, 10а. Працює він із понеділка по четвер з 9:00 до 16:00 год.

 

Увесь одяг, як запевняють у громадській організації, піде на потреби нужденним.

null
 

За матеріалами https://ritm.tv/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv/