Які місцеві телеканали дивляться у Рівному напередодні виборів

13.03.2019 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Регіональний інститут соціальних досліджень (місто Рівне) провів у лютому 2019 року соціологічне дослідження за методикою «омнібус».
 
Це означає, що замовниками дослідження була група різних клієнтів, а сама анкета складалася з декількох блоків запитань, кожен з блоків був сформований відповідно до запитів одного із замовників. Науковим керівником дослідницького проекту є Олександр Гладунов, віце-президент Української Асоціації Маркетингу (УАМ), директор Рівненської обласної організації УАМ.
 
null
На фото: Олександр Гладунов, віце-президент Української Асоціації Маркетингу (УАМ), директор Рівненської обласної організації УАМ

Вибіркова сукупність складалася із 650 респондентів, формування вибірки здійснювалося відповідно до демографічної структури міста Рівне. Опитування проводилося поквартирно, в усіх районах Рівного: Автовокзал, Молодіжне, Гайдамацька, Льонокомбінат,  Пивзавод, Центр/12 школа, Ювілейний, Боярка, Північний. 

Опитування здійснювалося у формі структурованого інтерв’ю «віч-на-віч» (анкетування). 

Похибка вибіркової сукупності складає не більше, ніж 3,6%. Польовий етап дослідження здійснювався з 3 по 17 лютого.  Здійснювався трирівневий контроль якості анкетування. Результат відповіді на запитання: «Які рівненські телеканали Ви зазвичай дивитеся (щонайменше 1-2 рази на тиждень)» наступний:

-          ТРК «Рівне-1» - 61,7%,

-          ТРК «РИТМ» - 22,8%,

-          UA:Рівне - 14,6%,

-          ТРК «Сфера» - 9,7%;

-          не дивлюся місцеві телеканали - 14,4%.  

Інтерв’юери задавали питання респондентам, але не пропонували їм варіанти відповіді на вибір. Респонденти могли називати більше, ніж одну телекомпанію, тому сума часток більша, ніж 100%.

За повідомленням РОО УАМ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews