Житель Рівненського району чинив опір правоохоронцям, за що й поплатився

14.03.2019 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

13 березня, о 17:00, на пульт чергової частини управління поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» із магазину обласного центру на вулиці Небесної Сотні, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Наряд поліції охорони на місці події встановив, що 42-річний житель села Олександрія Рівненського району, будучи напідпитку, взяв у торговому закладі пиво та відмовлявся його оплачувати. Під час спілкування із поліцейськими чоловік виражався на їхню адресу нецензурною лайкою, штовхав, провокуючи таким чином конфлікт і бійку. До порушника застосували спецзасіб кайданки, руки якими зафіксували спереду для доставлення службовим автомобілем до лікарняного закладу для медичного освідування. Однак дорогою зловмисник зумів вдарити поліцейського в обличчя та ногами вибив скло задніх дверцят авто «Skoda Rapid».

Слідчі затримали жителя Рівненського району в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків, за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання передбачає обмеження або позбавлення волі строком на п’ять років.

Поліцейські з’ясували, що 42-річний житель Олександрії вже притягався до кримінальної відповідальності за умисне тяжке тілесне ушкодження, але отримав умовний строк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews