Поліцейські здобули призові місця із плавання на Спартакіаді Рівного

На чемпіонаті міста Рівного з плавання в залік Спартакіади міста 2019 року рівненські поліцейські здобули першість серед команд підприємств, організацій, установ, «золото» — в особистих заліках, а «бронзу» — в естафеті.

Команду поліцейських представляли десятеро працівників із Вараського, Рівненського, Березнівського відділів та відділення, Управління патрульної поліції, управління поліції охорони, роти поліції особливого призначення та апарату ГУ НП.

null

Галина Майданюк в особистому заліку виборола перше місце на дистанції 100 метрів брасом. Також «золото» дісталося на дистанції 200 метрів вільним стилем Костянтину Макієвському.

У змішаній естафеті вільними стилем 4х50 — двоє чоловіків та двоє жінок – Галина Майданюк, Андрій Майданюк, Олександр Подшивайлов та Ірина Панчук посіли третє місце.

null

За підсумками чемпіонату з плавання та за кількістю набраних очок поліцейські області серед 16 команд посіли загальнокомандне четверте місце, поступившись призерам — трьом навчальним закладам міста. Однак у своїй групі «Підприємства, організації, установи» правоохоронці вибороли першість.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області