У Рівному Дзвінка Торохтушко презентуватиме недитячі новели

17.03.2019 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Захід відбудеться у вівторок, 19 березня, о 18.30 у кав’ярні-книгарні “ATLAS, де буде презентовано збірку недитячих новел “Питровна” знаної тернопільської авторки Любов Бурак, яка пише під псевдонімом Дзвінка Торохтушко, повідомляється на сторінці кав’ярні-книгарні у Фейсбук.

 Дзвінка Торохтушко (справжнє ім’я – Любов Бурак) – письменниця широкого жанрового діапазону.
Любов Бурак  народилася 2 лютого 1972 року в м. Кременець. Автор двох поетичних збірок – “Заквітну деревієм” (1993 р.), “Звуки та знаки” (1994 р.). Авторка казки “Світлячок-охоронець” (2015 р.), співавторка книги віршів “Час В” (2015 р.) та “Голос крові” (2015). Журналіст, перекладач. Певниий час проживала з родиною на Сході України, в м. Дніпродзержинськ, потім - у Кам’янці-Подільському. З 2007-го живе в Тернополі.
Також на творчому вечорі з письменницею на вас чекатимуть пісні, написані на слова Дзвінки Торохтушко, у виконанні рівненської журналістки, а​вторкою щотижневої рубрики у ранковому розважально-пізнавальному шоу "Добрий ранок!" на UA: Pівне "Ранкова Богданіка" т​а співачки-барда Богдани Трофим’юк.

Кав’ярня-книгарня “​ATLAS”, Рівне, вул. С. Петлюри, 35.
Вхід вільний!

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews