У Рівному добудують пожежне депо

18.03.2019 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Шість  мільйонів гривень в обласному бюджеті  закладено цьогоріч Головному управлінню Державної Служби України з надзвичайних ситуацій на добудову приміщення пожежного депо, що розташоване у Рівному на вулиці Князя Володимира.  На сесії 15 березня депутати проголосували за виділення половини суми, інформує прес-служба облради.

Нагадаємо, що багато років приміщення вважали довгобудом. Торік після візиту керівників області – голови обласної ради Олександра Данильчука та голови облдержадміністрації Олексія Муляренка - будівництво відновили. На сьогодні у п’ятиповерховій будівлі активно працюють будівельники, а роботи наближаються до фінішу.

Нагадаємо, що на першому поверсі розташується пожежна частина, яка обслуговуватиме район «Північний» та Золотіїв. На другому відкриють сучасний Центр кризових ситуацій. А верхні три поверхи будуть житловими: там обладнують 42 квартири для працівників ДСНС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews