«Сімейні перегони» в Острозі

19.03.2019 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Черговий, ІІІ тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність», що цими вихідними проходив у м. Острог зібрав у спортивному залі НВК «Школа I-III ст.-гімназія» найактивніші спортивні  родини, інформує сайт «Спорт для всіх».

Щоб задати настрій змагань, привітати учасників прийшли учасники дитячого колективу районного будинку школяра «Гармонія» (керівник Оксана Волощенко)  та вболівальники, жителі міста.

До програми змагань входило шість  різноманітних естафет та конкурсів, в яких сім’ї мали можливість продемонструвати свою спритність, влучність, кмітливість та спортивний азарт. Слід відзначити, що змагання проходили яскраво та динамічно ще й завдячуючи новому нестандартному спортивному інвентарю.

Не зважаючи на товариський характер, боротьба за перемогу була запеклою і переможець визначився в останніх естафетах. Перше місце та право участі у суперфіналі обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність» здобула збірна команда Кучмей та Хровст з м. Дубно. Відповідно друге та третє місце посіли команди сформовані з представників також двох сімей  Цилінських і Кухарчук та Статкевич і Кулик.

Переможці змагань були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та традиційно отримали призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews