«Очищення країни почнемо з Президента» – Наливайченко (R)

19.03.2019 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Під час візиту  на Рівненщину у розмові з працівниками підприємства «Рівнешляхбуд» кандидат у Президенти України акцентував свою увагу на тому, що у його президентській програмі чільне місце посідає знищення корупції у владі.

– Створимо справедливу систему влади, яка служитиме і буде підконтрольна людям,– наголосив Валентин Наливайченко.– Очищення країни почнемо зверху: з Президента, уряду, депутатів та суддів. Не втомлююсь повторювати: ключова реформа, яка має бути проведена у жорсткий спосіб – відокремлення влади від бізнесу і бізнесу від влади. По всій вертикалі, починаючи з Києва, з голови! Ось ця основна реформа і дозволить втілити й інші: і земельну, і освітню, і медичну, і пенсійну.

null
Валентин Наливайченко. Фото з відкритих джерел

Звісно, ключовою темою під час зустрічі зі шляховиками стали дороги. Адже саме з реалізації масштабних національних проектів будівництва доріг і об’єктів інфраструктури свого часу піднялися найпотужніші економіки світу.

– Настав час підтримати вітчизняного виробника і захистити його від корупції,– наголосив кандидат у Президенти України. – Ми нарешті повинні відновити та інвестувати українські компанії, які будують дороги, транспортні розв’язки, порти та інші об’єкти інфраструктури. Вся економіка України мусить запрацювати. Але запрацювати без корупції. Щоб не було так, як мені відверто зізналися на цьому підприємстві люди, що є побори та «відкати». Навіть вигравши тендер через систему «Прозоро», підприємство ще не має гарантії того, що отримає замовлення. Аби так було, треба змінити владу, щоб вона пішла в небуття разом з корупцією і поборами. Треба повернути справедливу і прозору систему, яка забезпечить українським підприємствам умови для розвитку і створення нових робочих місць.

Найголовнішим завданням Президента України Валентин Наливайченко бачить відновлення миру. Тож лідер Руху «Справедливість» нагадав рівненським виборцям, що йде у президенти з чітким планом, який передбачає нову дієву міжнародну угоду з деокупації, що змусить агресора вивести свої війська і спецслужби з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і АР Крим.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews